Taxaties Nieuwerkerk aan den IJssel

Taxaties van woningen spelen in veel situaties een belangrijke rol. Behoort een woning bijvoorbeeld tot een erfenis of zijn de zaken anders gelopen dan je had verwacht en moet er een boedelscheiding plaatsvinden? Dan is het belangrijk om precies te weten wat een woning waard is. Wil je een hypotheek aanvragen, al dan niet inclusief Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Ook dan is de woningwaarde een belangrijk gegeven. Het spreekt voor zich dat het in alle situaties belangrijk is dat de taxatie van een woning professioneel, onafhankelijk en objectief wordt uitgevoerd. Hiervoor ben je altijd welkom bij Jet Makelaars.

In Nederland zijn er enkele registers voor deskundige taxaties, waarin ervaren en gecertificeerde taxateurs worden opgenomen. Het NRVT, ook wel het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, is het meest belangrijke register en voldoet volledig aan de regelgeving die binnen heel Europa van kracht is. De taxateur van Jet Makelaars staat ingeschreven in dit register. Hierdoor heb je altijd zekerheid van een deskundige, onafhankelijke waardebepaling waar je op kunt vertrouwen.

Jet Makelaars zorgt voor een compleet uitgewerkt taxatierapport, welke via het NWWI gevalideerd kan worden wanneer dat wenselijk is. Onze NRVT-geregistreerde taxateur staat voor je klaar!

Maak een afspraak