Reviews

 10-08-2020

"Jet heeft ons als aankoopmakelaar op een zeer vriendelijke en deskundige manier geholpen. De aankoop van een huis is geen eenvoudige beslissing, maar met hulp van Jet was dit voor ons een stuk makkelijker. De aanschaf van ons droomhuis is mede dankzij Jet gelukt ! Jet bewaart te allen tijde de rust in dit hectische proces. Haar professionele begeleiding zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Wij kijken met veel plezier terug naar ons contact en bevelen Jet van harte aan!" 

Egbert - 

 

16-10-2020

"Henriette van Jet Makelaars heeft ons met raad en daad bijgestaan bij de aankoop van onze woning. Zonder haar hadden we naast onze droomwoning gegrepen. Henriette bedankt !"

- Fam van Dorst -

 

03-11-2020

"Professionele begeleiding mogen ervaren door een enthousiaste, fanatieke makelaar. Jet was te allen tijde bereikbaar en heeft zich voor de volle 100% voor ons ingezet. Kortom een aanrader !"

- Joris en Elise - 

 

08-02-2021

"Jet is een kundige  makelaar die je met advies en kennis bijstaat. Het directe contact en de snelle reactie op vragen, maken dat ik Jet Makelaars absoluut kan aanbevelen!"

- Verkoper Houtlaan te Rotterdam -

 

11-02-2021

"Het contact met Jet Dane was heel  makkelijk en prettig en ze stond altijd voor ons klaar als er plotseling snel dingen geregeld moesten worden. Haar deskundigheid en enthousiasme heeft zeker geholpen om ons huis snel en tegen een goede prijs te verkopen."

- Familie Wäckerlin - 

 

07-05-2021

"Wat fijn was bij Jet Makelaars is dat Jet overduidelijk heel eerlijk en transparant is. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en stond open voor onze eigen ideeën. Alle mensen die wilden bezichtigen kregen daar de kans toe, en via een whatsapp groep deelde ze wat de mensen van het huis vonden.

Na de verkoop ging er iets mis bij de notaris die gekozen was door de koper en ze nam gelijk het initiatief om het voor ons op te lossen. We zijn achteraf blij dat we voor Jet Makelaars hebben gekozen ipv de lokale bekende makelaar. De lokale makelaar was duurder en beloofde een hoge verkoopprijs in ruil voor een verkoopbonus. De woning is uiteindelijk voor meer dan deze verkoopprijs verkocht, en zonder bonus".

- Familie Overbeek - 

 

26-07-2021 

"Super tevreden met de hulp van Jet Makelaars! Henriette was er wanneer ik haar nodig had en gaf me eerlijk, goed en deskundig advies. Dankzij haar heb ik ondanks de lastige kopersmarkt mijn droomhuis in Willemsstad kunnen aankopen."

 

- Koper Callenburghlaan 50 te Willemstad -

 

16-09-2021 

"Het contact was vanaf het begin erg prettig! De voorlichting was goed, en geen vraag is teveel. Henriette is zeer accuraat en doortastend te werk gegaan met de verkoop van onze woning, wat erin resulteerde dat alles zeer snel was geregeld en afgewikkeld. Kortom een makelaar die aan te bevelen is." 

 

- Verkoper Kroonwerk 10 te Klundert -