Reviews

 10-08-2020

"Jet heeft ons als aankoopmakelaar op een zeer vriendelijke en deskundige manier geholpen. De aankoop van een huis is geen eenvoudige beslissing, maar met hulp van Jet was dit voor ons een stuk makkelijker. De aanschaf van ons droomhuis is mede dankzij Jet gelukt ! Jet bewaart te allen tijde de rust in dit hectische proces. Haar professionele begeleiding zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Wij kijken met veel plezier terug naar ons contact en bevelen Jet van harte aan!" 

Egbert - 

 

16-10-2020

"Henriette van Jet Makelaars heeft ons met raad en daad bijgestaan bij de aankoop van onze woning. Zonder haar hadden we naast onze droomwoning gegrepen. Henriette bedankt !"

- Fam van Dorst -

 

03-11-2020

"Professionele begeleiding mogen ervaren door een enthousiaste, fanatieke makelaar. Jet was te allen tijde bereikbaar en heeft zich voor de volle 100% voor ons ingezet. Kortom een aanrader !"

- Joris en Elise - 

 

08-02-2021

"Jet is een kundige  makelaar die je met advies en kennis bijstaat. Het directe contact en de snelle reactie op vragen, maken dat ik Jet Makelaars absoluut kan aanbevelen!"

- Verkoper Houtlaan te Rotterdam -

 

11-02-2021

"Het contact met Jet Dane was heel  makkelijk en prettig en ze stond altijd voor ons klaar als er plotseling snel dingen geregeld moesten worden. Haar deskundigheid en enthousiasme heeft zeker geholpen om ons huis snel en tegen een goede prijs te verkopen."

- Familie Wäckerlin -