Over Jet Makelaars

Welkom bij Jet Makelaars! Wij zijn een jong kantoor dat actief is in de Hoeksche Waard en de gemeente Moerdijk. Wil je weten wat je woning waard is? Wil je jouw woning gaan verkopen of ben je op zoek naar jouw droomhuis? Wij gaan direct voor je aan de slag!

Jet Makelaars is een kleinschalig makelaarskantoor, waarbij Henriette Dane de drijvende kracht is. Zij werkt samen met een team van professionals, die zich sterk maken voor een succesvolle samenwerking bij de aankoop, verkoop of taxatie van je woning. Jet Makelaars kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarbij reslutaat en klanttevredenheid centraal staan.


Henriette; “De huizenmarkt heeft altijd al aan me getrokken, en een aantal jaar geleden heb ik eindelijk de stap richting de makelaardij gezet. Ik heb in 2 jaar de opleidingen tot Register Makelaar en Taxateur weten af te ronden en nadat ik bij een aantal verschillende kantoren ervaring heb opgedaan, ben ik mijn eigen makelaardij gestart. Bij een keuze voor een makelaar gaat het om de persoonlijke klik, het vertrouwen om die belangrijke aankoop of verkoop samen te doen. Ik heb passie voor mijn vak, vecht voor mijn klanten, krijg dingen voor elkaar; het gaat om resultaat en klanttevredenheid. Pas als mijn klanten tevreden zijn, ben ik het ook.”

~ Henriette Dane ~

Maak een afspraak