Aankoop Nieuwerkerk aan den IJssel

Een huis kopen is intens. De één vindt het heerlijk, terwijl een ander het juist een crime vindt! Het begint allemaal met de zoektocht naar je droomhuis, waarna je kunt gaan nadenken over de meest ideale inrichting. Je kijkt uit naar die eerste momenten in de zon, in je nieuwe tuin of op je eigen balkon, en die eerste keer koken in die mooie keuken Ja, een huis kopen is intens. Er komt heel veel bij kijken. Aangezien het geen alledaags iets betreft kun je er natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken en deze hulp heeft Jet Makelaars voor jou in huis!

Je hebt het huis van je dromen gevonden. Je wilt het hebben! Maar dan slaan ineens ook de twijfels toe. Is de vraagprijs wel reëel? Zijn er geen verborgen gebreken die je op een later moment veel geld gaan kosten? Moet je gaan overbieden en, zo ja, met hoeveel dan? Waar moet je eigenlijk allemaal op letten tijdens de bezichtiging van de woning? Al die vragen en twijfels zorgen ervoor dat het kopen van een huis toch wel wordt gezien als een behoorlijke uitdaging. Met Jet Makelaars aan je zijde wordt de uitdaging een stuk minder groot. 

Jet Makelaars begeleidt je door het hele aankoopproces van jouw droomhuis. Wij regelen alles voor je, van het slim bezichtigen van de woning tot het moment waarop jij voor de eerste keer die sleutel in het slot van je nieuwe huis mag steken. Dat moet gevierd worden! Jet Makelaars maakt een feestje van het hele aankoopproces, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en vooral kunt genieten van de weg naar die eerste momenten in je nieuwe woning. Sta jij aan het begin van die wandeling naar een nieuw huis? Dan wandelen wij graag met je mee!

Maak een afspraak