Mijn zoekopdracht

Het vinden van je droomhuis kost tijd, moeite en vaak veel energie. In het begin is het nog een leuke zoektocht, maar als het te lang duurt gaat de lol er wel vanaf. Jet Makelaars helpt je graag om de zoektocht naar je droomhuis makkelijker én korter te maken. Wij zoeken graag met je mee en zorgen ervoor dat jouw specifieke woonwensen ook zichtbaar zijn voor onze collega makelaars. Zo zetten we een breed netwerk in om jouw droomhuis op te sporen en direct bij jou onder de aandacht te brengen. 

Wil jij dat wij voor jou op zoek gaan naar je droomwoning? Geef ons dan zo veel mogelijk informatie door middels onderstaand formulier. Wij verwerken deze gegevens in de uitgebreide database. Komt er een woning op de markt die voldoet aan jouw wensen en eisen? Dan brengen wij je hier direct van op de hoogte per mail. Zo ben je er altijd snel bij wanneer jouw mogelijke droomhuis te koop wordt gezet!

Registreren

Kies een wachtwoord met minstens acht tekens, waaronder een cijfer en een speciaal teken.
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Mijn zoekprofiel

Direct contact

Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

WhatsApp Telefoon Contact